Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Camper onderhoud

  Het onderhouden van uw camper is geen onbelangrijk onderwerp. Naast het goed functioneren van het auto-technische gedeelte van de camper is onderhoud aan de andere onderdelen ook essentieel. Het voorkomen van bijvoorbeeld vochtschade kan de levensduur van uw camper al enorm verlengen.

  Vochtmeting

  De vochtmeting is een belangrijke test voor een camper. Iedere camperbezitter weet dat vocht enorme problemen kan opleveren. Om schade te voorkomen is het belangrijk te controleren of er vocht in de camper aanwezig is. We controleren een aantal vaste onderdelen zoals de ramen, het dak en de vloer. Deze standaard vochtmeting is gericht op de basis risicoplekken voor lekkage en vocht. Wilt u een meer uitgebreide vochtmeting laten uitvoeren? Dat kan. Tijdens deze meting worden alle mogelijke vochtplekken nog intensiever nagelopen. Deze vochtmeting wordt tevens in een apart rapport vastgelegd. Klik hier voor meer informatie over een uitgebreide vochtmeting.

  Opbouw

  De gehele opbouw word zowel aan de binnen- als buitenzijde nagelopen. We kijken onder andere naar de vloer, het plaatwerk en alle ramen en deuren. Het voorkomen van schade door (nog) onzichtbare factoren is hierbij belangrijk. Met name schade aan de vloer kan een flinke kostenpost zijn. Daarom beter voorkomen dan genezen.

  Water

  Als eerste worden alle leidingen, afvoeren, schuiven en kranen gecontroleerd op lekkage. De douchebak krijg een inspectie en het toilet wordt gecontroleerd. Niet geheel onbelangrijk is de controle van het expansievat en de droge test van de waterpomp.

  Verlichting en Electra
  Goed zicht en zichtbaarheid onderweg zijn essentieel. Alle verlichting en reflectoren aan zowel de binnen- als buitenzijde worden nagelopen. Daarnaast wordt alle elektra gecontroleerd. Denk hierbij aan zowel de 12v als de 230v aansluitingen, het functioneren van de koelkast en de zekeringen.

  Gas

  Als camperbezitter bent u altijd alert op veiligheid rondom alle gasaansluitingen en apparaten. Slecht onderhoud kan desastreuze gevolgen hebben. Daarom is het ook een standaard onderdeel van het onderhoud. We controleren de gasflessen, drukregelaar, gasstel, kachel, koelkast, gasleidingen en slangen. De gasleiding wordt tevens afgeperst.

  Het Onderstel

  Het onderstel is de basis van de constructie van de camper. Tijdens de verplichte APK keuring wordt het onderstel ook gecontroleerd. Wij controleren extra nog de reservewielhouder en de uitdraaisteunen.

  Focwa Onderhoudsrapport Kampeerauto

  Wilt u weten welke onderdelen er nog meer worden nagelopen? Klik dan hier voor een voorbeeld van het onderhoudsrapport.

  Bel of mail ons voor een afspraak

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl