Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Camperschade

  Camperschade komt altijd op een vervelend moment. Daarom nemen wij graag de volledige zorg voor de schade bij u uit handen. We herstellen de schade op een professionele wijze en volgens fabrieksopgaven zodat wij er een 4 jaar FOCWA garantie op kunnen geven. Op het lakwerk geven wij, op verzoek van de klant, een 10 jaar lak garantie certificaat af. Meld dus direct u schade online bij ons aan en wij regelen de rest, ook met uw verzekeringsmaatschappij.

  Het herstellen van schades gebeurt als het een zware schade betreft op een richtvloer met een meetsysteem waarmee het autogedeelte van de camper op de exacte fabrieksmaten hersteld wordt. Een lichte schade van inbraak, een vangrail- tot een voor- en achterschade wordt op de schade-afdeling met hoogwaardig gereedschap hersteld.

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl