Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Hagelschade

  Tijdens een hagelbui kan uw caravan of camper flinke hagelschade oplopen. Met name het dak heeft het vaak zwaar te verduren. U herkend de schade aan de vele deukjes in het dak. Het niet repareren van dit soort schade kan leiden tot lekkage, vochtvorming en waardevermindering bij inruil. Bij het beoordelen van hagelschade kijken wij altijd wat de meest voordelige manier is; herstellen of vervangen.


  Vervanging zijwand of dakplaat

  In sommige gevallen is reparatie te kostbaar of niet mogelijk en moet een plaatdeel worden vervangen. In dat geval verwijderen we de oude plaat en plaatsen we een nieuwe, originele plaat terug. De rubbers en lijsten worden netjes geplaatst en zorgvuldig afgekit. Na herstel ziet u niets meer van de schade, uw caravan wordt origineel hersteld.

  Hagelwerende dakplaat

  Om te voorkomen dat u opnieuw schade ondervindt van hagel kunt u kiezen voor een hagelwerende dakplaat. Deze is vele malen sterker dan een aluminium plaat en verminderd de kans op hagelschade aanzienlijk. Bij sommige verzekeringsmaatschappijen levert dit u zelfs korting op uw premie op!

  Contact
  Voor vragen over deze reparatie en de kosten hiervan kunt u contact opnemen met onze schade experts.

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl