Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Kunststof schade

  Een camper bestaat ook uit een aantal kunststof onderdelen. Denk hierbij aan de bumper, spatborden en zijlijsten. Krassen, scheuren en gaten kunnen worden hersteld door middel van kunststof reparatie, ook wel kunststof lassen genoemd. In veel gevallen is dit een kostenbesparende methode en de schade wordt onzichtbaar hersteld.

  Kunststof lassen

  Dankzij de techniek van het kunststof lassen is vervanging van kunststof onderdelen vaak niet nodig. Dat scheelt in de kosten en er hoeft niet gewacht te worden op levering van onderdelen. Het is mogelijk om onderdelen stukje voor stukje weer op te bouwen. Het lassen gebeurt door middel van hete lucht. Deze hete lucht wordt afgeschermd door stikstof om te voorkomen dat het kunststof verbrand. Met een staaf van gelijkwaardig materiaal wordt de breuk gevuld en aan elkaar gesmolten. De lasnaad is enorm sterk. Na het opschuren en spuiten van het onderdeel is er niets meer te zien van de reparatie.

  Contact
  Voor vragen over deze reparatie en de kosten hiervan kunt u contact opnemen met één van onze schade experts.

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl