Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Profile Repair

  Bij reparatie van de zijwand maken we gebruik van een geavanceerde techniek. Hierbij wordt de schade hersteld met behulp van een speciale mal die dezelfde structuur heeft als de wand van de camper. Er wordt vervolgens een vulmiddel ingespoten. Na behandeling wordt de schadeplek gespoten in de juiste kleur. Na deze reparatie ziet u niets meer van de schadeplek.

  Vervanging zijwand of dakplaat

  In sommige gevallen is reparatie te kostbaar of niet mogelijk en moet een plaatdeel worden vervangen. In dat geval verwijderen we de oude plaat en plaatsen we een nieuwe, originele plaat terug. De rubbers en randen worden netjes geplaatst en zorgvuldig afgekit. Na herstel ziet u niets meer van de schade, uw caravan wordt origineel hersteld.

  Bel of mail ons voor een afspraak

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl