Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Spuitwerk

  Na reparatie moet in de meeste gevallen het spuitwerk worden hersteld. In onze eigen spuitcabine worden de onderdelen weer teruggebracht in de originele kleur. Uw caravan of camper hoeft dus niet naar een spuiter te worden gereden. Alle werkzaamheden worden op één plek uitgevoerd. 

  Het spuiten in de spuitcabine wordt met uiterste precisie gedaan, zowel het maken van de kleur als het aanbrengen van de lak wordt gedaan door goed opgeleide en ervaren spuiters die deze werkzaamheden dagelijks uitvoeren. De lakken die gebruikt worden zijn op waterbasis en worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt

  Garantie

  Op het lakwerk geven wij, op verzoek van de klant, een 10 jaar lak garantie certificaat af, hierdoor heeft de klant 10 jaar garantie op de door ons aangebrachte lak.

  Contact
  Voor vragen over deze reparatie en de kosten hiervan kunt u contact opnemen met onze schade experts.

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl