Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Vloerschade

  Het kan voorkomen dat de vloer van uw caravan gaat veren en ‘zacht’ wordt. Oorzaak hiervan is het loskomen van de bovenste vloerlagen. Gelukkig betekend dit niet automatisch dat de vloer vervangen moet worden. Door middel van een speciale techniek kunnen wij de vloer weer repareren.

  We doen dit door epoxy-schuim van onderaf in de vloer te injecteren (ook wel impregneren genoemd). De procedure gaat als volgt:

  1. Er worden om de 10cm gaten geboord in de bodemplaat. We boren tot de bovenplaat in het ‘sponzige’ gedeelte van de vloerplaat.
  2. Vervolgens verzwaren we de vloer van bovenaf met houten platen en gewichten. Zo wordt de vloer egaal aangedrukt en voorkomen we dat er hobbels in de vloer ontstaan.
  3. We spuiten een speciaal 2 componenten epoxyschuim in de gaten. Dit schuim zet uit waardoor de open ruimten in het isolatiemateriaal worden opgevuld. Het overtollige schuim wordt uit het gat geperst, hierdoor is het zeker dat de ruimte volledig opgevuld is.
  4. Als het schuim is uitgehard worden de uitsteeksels afgezaagd.
  5. De bodemplaat wordt gecoat waardoor hij weer waterdicht is.

  De vloer is na deze procedure weer volledig in goede staat!

  Contact
  Voor vragen over deze reparatie en de kosten hiervan kunt u contact opnemen met één van onze schade experts.

   

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl