Diensten

Wij bieden een compleet pakket van diensten aan voor zowel caravan- als camperschade. Kleine en grote schades verhelpen wij snel en vakkundig op een professionele manier met de modernste gereedschappen en technieken.

De schadeafhandeling met uw verzekeringmaatschappij is een van onze specialismen en dagelijkse werkzaamheden. Zodra u bij ons een schade meldt zullen wij het voor u met de maatschappij afhandelen. Hierbij geldt onze slogan “Ontzorgen van de klant”.

Hieronder een greep uit ons dienstenpakket.

 • Heeft u schade? Vraag nu vrijblijvend een kostenindicatie aan. Kostenindicatie

  Uitgebreide vochtmeting

  Vocht kan zorgen voor veel schade aan campers en caravans. Vocht in de vloer, wanden of het dak zorgen voor beschadigingen en lekkages. Dit kan voorkomen worden door regelmatig een vochtmeting te laten uitvoeren. 

  Wanneer een vochtmeting?

  Wanneer is een vochtmeting nodig? In het kader van de garantie eisen de meeste fabrikanten de eerste 5 jaar een jaarlijkse vochtmeting. Deze moet worden uitgevoerd door de dealer. Na deze 5 jaar bent u in principe niet verplicht nog een vochtmeting uit te laten voeren. Om deze reden zien niet alle camper- en caravanbezitters de noodzaak van een periodieke vochtmeting. Toch is het van groot belang om regelmatig een vochtmeting uit te laten voeren. Als vocht zichtbaar wordt is de schade vaak al veel groter en het vocht al langere tijd aanwezig. Uiteindelijk kan dit leiden tot grote kostenposten die gemakkelijk te voorkomen waren geweest.

  Uitgebreide vochtmeting

  Tijdens een uitgebreide vochtmeting worden letterlijk alle mogelijke vochtplekken nagemeten. Waar tijdens de globale meting tijdens de onderhoudsbeurt op één onderdeel bijvoorbeeld op 3 plekken wordt gemeten wordt er nu op wel 10 plekken gemeten. De meting is dus veel nauwkeuriger en sluit veel meer plekken uit.

  Wat wordt er allemaal gemeten:

  1. Dak / Plafond
  2. Vloer
  3. Alle wanden
  4. Wielbak

  Wilt u de exacte meetpunten bekijken? Klik dan hier voor het inspectieformulier. Om de vochtmeting correct te kunnen uitvoeren moet de caravan of camper leeg zijn zodat alle meetpunten gemakkelijk bereikbaar zijn.

  Bel of mail ons voor een afspraak

   

   

  Camper- en caravanschade Hogenboom BV in Roelofarendsveen is een modern ingericht bedrijf met gediplomeerde werknemers.

  Wij zijn in staat om met de modernste gereedschappen een camper of caravan met schade zo origineel mogelijk en aan fabriekswaarden te herstellen.

  Contact
  Vestiging Roelofarendsveen
  De Lasso-Zuid 4
  2371 EW Roelofarendsveen
  071 - 3312 003
  roelofarendsveen@omniaccs.nl